HOME > eva bouwman

Maak kennis

Hallo allemaal,

Ik ben Eva Bouwman, en ik vervul met trots de rol van praktijkmanager hier bij BelOrto. Daarnaast zul je me ook regelmatig naast de stoel vinden, assisterend bij behandelingen. Je zou kunnen zeggen dat ik het beste van twee werelden combineer: enerzijds de organisatorische en administratieve kant van de praktijk, en anderzijds het directe contact met onze patiënten.

Wat ik zo geweldig vind aan mijn dubbele functie is dat ik enerzijds de grote lijnen kan uitzetten en alles soepel kan laten verlopen, maar anderzijds ook direct betrokken ben bij de zorg voor onze patiënten. Assisteren aan de stoel geeft me het directe contact en de voldoening van het verschil dat we elke dag maken in het leven van onze cliënten. Het houdt mijn werk dynamisch en zeer bevredigend.

Werken bij BelOrto is voor mij een bewuste keuze. Het is een plek waar kwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht centraal staan. Hier voel ik me echt thuis en kan ik het beste uit mezelf halen, zowel als praktijkmanager als in de directe zorg voor onze patiënten.

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde praktijk voor orthodontie? Schrijf je dan eenvoudig in en wie weet tot snel!

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!