HOME > Reveena Gadjradj

Maak kennis

Hallo allemaal,

Mijn naam is Reveena Gadjradj en ik ben werkzaam als preventie bij BelOrto. Voor degenen die zich afvragen wat een preventie assistente precies doet: in essentie draait mijn rol om het voorkomen van gebitsproblemen. Dit betekent dat ik zorg voor professionele gebitsreinigingen, geef advies over mondverzorging en speel een proactieve rol in het vroegtijdig signaleren van mogelijke gebitsproblemen.

Waarom ik zo gepassioneerd ben over mijn werk? Simpelweg omdat voorkomen beter is dan genezen. Door mijn rol kan ik een directe invloed uitoefenen op de mondgezondheid van onze patiënten. Het geeft ontzettend veel voldoening om iemand te begeleiden in het hebben en onderhouden van een gezond gebit. Daarnaast biedt het me de kans om een sterke band op te bouwen met onze cliënten, omdat ik hen regelmatig zie en samen met hen werk aan hun mondgezondheid.

Bij BelOrto voel ik me als een vis in het water. Het is een plek waar preventieve zorg hoog in het vaandel staat en waar ik echt het verschil kan maken. De dankbare glimlachen van onze patiënten zijn mijn dagelijkse motivatie.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal beter te leren kennen!

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!