HOME > airway orthodontics

Wat is het?

Airway Orthodontics bij BelOrtho: Adem Diep en Lach Breed!

Bij BelOrthol zijn we er trots op voorop te lopen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Een van onze specialiteiten is Airway Orthodontics, een geavanceerde behandeling gericht op het verbeteren van de luchtwegcapaciteit terwijl we tegelijkertijd esthetische en functionele gebitsproblemen aanpakken.

Wat is Airway Orthodontics? Airway Orthodontics is een holistische benadering binnen de orthodontie die zich niet alleen richt op de uitlijning van de tanden, maar ook op het optimaliseren van de luchtwegen. Deze behandeling is essentieel voor pati├źnten die problemen ervaren zoals slaapapneu, snurken en andere ademhalingsgerelateerde kwesties.

Voordelen van Airway Orthodontics bij BelOrtho:

  1. Geïntegreerde Aanpak: Naast het verfraaien van uw glimlach, verbeteren we ook uw algehele ademhalingsfunctie, wat bijdraagt aan een betere gezondheid en welzijn.
  2. Minder Slaapstoornissen: Effectieve behandeling van ademhalingsproblemen kan leiden tot een diepere slaap en minder onderbrekingen ’s nachts.
  3. Esthetiek en Functie: Wij combineren esthetische tandcorrectie met verbetering van de luchtwegen, wat resulteert in een harmonieuze glimlach en een verbeterde ademhalingsfunctie.
  4. Persoonlijke Behandeling: Elk behandelplan wordt op maat gemaakt, rekening houdend met zowel uw orthodontische behoeften als uw ademhalingsproblemen.

Laat BelOrtho u helpen het volledige potentieel van uw glimlach en gezondheid te ontdekken. Met Airway Orthodontics krijgt u niet alleen een prachtige glimlach, maar kunt u ook vol vertrouwen diep ademhalen.

Ontdek de toekomst van orthodontie en ademhalingsgezondheid bij BelOrtho. Wij ademen succes in elk behandelplan.

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!