HOME > behandeling

Behandelplan

Wij creeëren de glimlach van je dromen

17.jpg16.jpg

Before & after

Bij BelOrtho hebben we een doel voor ogen: elke patiënt de kans geven de mooiste glimlach te tonen. Dankzij onze unieke behandelmethode hebben we al talloze patiënten begeleid op hun reis naar een stralende glimlach.

Ons geheim? Het innovatieve gebruik van SureSmile aligners en brackets.

SureSmile Aligners: De weg naar een perfecte glimlach hoeft niet opvallend te zijn. Onze doorzichtige SureSmile aligners corrigeren uw tanden op een discrete en comfortabele manier, zonder de typische metalen braces.

Brackets: Voor degenen die een traditionelere benadering prefereren of complexere correcties nodig hebben, bieden wij de meest geavanceerde brackets aan. Deze zijn ontworpen voor maximaal comfort en efficiëntie.

Bij BelOrtho zijn we trots op onze expertise en streven we naar uitmuntendheid in orthodontische zorg. Bent u klaar om de weg naar uw mooiste glimlach te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Eerste consult

In het eerste consult horen we graag je wensen en brengen je behoefte in kaart. Tevens bekijkt de behandelaar je gezicht en je gebit en vindt er een globaal onderzoek plaats. Kom jij of je kind in aanmerking voor een beugel behandeling dan volgt een nieuwe afspraak.

Uitgebreid onderzoek

Tijdens dit onderzoek maken we foto’s van het gezicht en het gebit, maken we röntgenfoto’s en een digitale gebitsscan. Na het verzamelen van deze gegevens stellen we een diagnose en maakt de behandelaar het individuele behandelplan.

Behandelplan bespreken

In dit gesprek bespreken we de details van de behandeling, de geschatte behandeltijd en in overleg stellen we een financieel plan op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het komt voor dat er diverse opties voor een behandeling zijn. In dat geval bekijken we samen welke het best bij je past. Als je het eens bent met het voorgestelde plan dan kan er direct een afspraak ingepland worden om te starten.

Behandeling

Je beugel wordt geplaatst. Elke 4 tot 5 weken kom je terug voor een afspraak en wordt er gecontroleerd of alles goed gaat. In totaal duurt de behandeling gemiddeld 1,5 tot 2 jaar.

Retentie

Als de behandeling klaar is, is het belangrijk om de tanden op de huidige plaats te houden, dit gebeurt met een retentie beugel, een draadje aan de binnenkant van de tanden. Dit draadje blijft voor altijd zitten.

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!