HOME > over ons

Tandarts voor orthodontie

In onze praktijk heerst een gezellige en professionele sfeer. Wij werken resultaatgericht en denken graag met je mee! Centraal staat een natuurlijke en mooie lach. Dit heet ook wel ‘facial driven’ orthodontie; waarbij het gezicht bepaalt welke verbeteringen het beste bij je passen. Ook worden er zo min mogelijk tanden getrokken (non extractie) omdat een volle mond met tanden nou eenmaal het mooist is. Het team is volledig getraind in deze vorm van orthodontie.

Drs Jan Willem Bel is in 1988 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft altijd een grote affiniteit voor orthodontie gehad. Hij heeft na zijn studie verscheidene opleidingen gevolgd van gerenommeerde en inspirerende orthodontisten.

Jan Willem is lid van de Vereniging van Tandartsen voor Orthodontie (VTvO) en van het OK register waar hij de rol van regio coördinator op zich neemt.

De kunst is om bij kinderen en volwassenen een prachtige lach te creëren. Het hebben van een mooi gebit helpt in het zelfvertrouwen van zowel kinderen als volwassenen.

Een professioneel, hecht en vertrouwd team

Jan Willem Bel Tandarts voor orthodontie

Eva Bouman Praktijkmanager

Natasja Bissesar Preventie assistente

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!