HOME > vergoedingen

Vergoedingen

Vergoedingen

Orthodontie

Vergoedingen voor Brackets en Onzichtbare Beugels bij BelOrtho

Een stralende glimlach is onbetaalbaar, maar bij BelOrtho begrijpen we dat de kosten van orthodontische behandelingen een belangrijke overweging zijn. Laat u informeren over de vergoedingen voor brackets en onzichtbare beugels en investeer in uw glimlach met vertrouwen.

Wat wordt er vergoed?

  1. Brackets: Traditionele brackets zijn al jaren een beproefde methode om tanden recht te zetten. Afhankelijk van uw verzekeraar en polis kunnen de kosten voor deze behandeling (gedeeltelijk) vergoed worden.
  2. Onzichtbare Beugels: Als een modern en esthetisch alternatief voor traditionele beugels worden onzichtbare beugels steeds populairder. Vergoedingen variƫren per verzekering, maar veel polissen dekken een deel van de kosten.

Waarom kiezen voor BelOrtho?

  • Transparante Kosten: Wij bieden duidelijke prijsoverzichten en helpen u te begrijpen welk deel mogelijk door uw verzekering wordt gedekt.
  • Persoonlijk Advies: Ons team adviseert u graag over de meest geschikte behandeling en de bijbehorende vergoedingen.
  • Kwalitatieve Behandelingen: Ongeacht de keuze van de behandeling, u bent verzekerd van topkwaliteit zorg bij BelOrtho.

Tips voor Vergoedingen:

  • Controleer altijd uw zorgpolis of neem contact op met uw verzekeraar over de exacte vergoedingen voor orthodontische behandelingen.
  • Houd er rekening mee dat vergoedingen kunnen variĆ«ren op basis van leeftijd en de specifieke behandeling.
  • Overweeg een aanvullende verzekering als uw huidige polis de gewenste behandeling niet (volledig) dekt.

Investeer in de perfecte glimlach met de wetenschap dat BelOrtho u begeleidt bij elke stap, van behandeling tot vergoeding.

Ontdek de wereld van mogelijkheden en vergoedingen bij BelOrtho. Uw glimlach, onze expertise.

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!